Minden erőnkkel a készleteink feltöltésén dolgozunk, köszönjük a türelmeteket!

Rólunk

A StruccFészek egy olyan gazdaság, amely az évtizedes állattartási tapasztalatokra és munkaszeretetre támaszkodik. Telephelyünk Jászberény határában, a 31-es úthoz közel, jól megközelíthető, de mégis csendes, nyugodt környezetben található. A homokos talaj kedvező a struccok számára, akik - bár nem őshonosak Európában - alkalmazkodtak ehhez a klímához.

Az állattartás iránt érzett elkötelezettség végigkíséri a családunkat, hiszen már generációk óta foglalkozunk mezőgazdasággal, ami jelentette a klasszikus földművelést, a gyümölcstermesztést és természetesen az állattartást. Családunk hússzükségleteit is évek óta a családi gazdaság látja el.

Fontos tudnunk, hogy mit eszünk meg, gyermekeink min nőnek fel!

A strucc, mint haszonállat alkalmazása mellett is az egyik fő érv a könnyen megvalósítható természetközeli tartástechnológia. Egyik alap célkitűzése gazdaságunknak, hogy minél előbb elérjük a „ökológiai gazdálkodás” minősítést, ezért már most fontosnak tartjuk az antibiotikumok és az állatgyógyászati készítmények elkerülését.

Szükség esetén igyekszünk a természet patikáját használni, mint például a csalán, a citromfű vagy a vadgesztenye őrlemény. A StruccFészek farmon dolgozó kis csapat családként dolgozik együtt, ki-ki a maga területén, de egymást támogatva. Elkötelezettek vagyunk a szakmánk, az állatok és a közös jövőnk iránt.

Bezár

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Strucc Fészek

 Webáruházunk alkoholos italok értékesítésével is foglalkozik, ezért kizárólag 18. életévüket betöltött személyek látogathatják!

Elmúltam 18 éves

Keresés

Kosár

A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás